Va, temps de flors ballant a casa…

Us convidem a participar en un vídeo-muntatge!

Per anar desconfinant volem fer quelcom ballador, fresc i florit en sinèrgia amb vosaltres. Perquè no ballem una rumba plegats? Us convidem a ser part d’una rumba folk des de casa, ballant plegats com si fóssim en una ballada, cadascú amb les seves màgies de moviment , els matisos, l’entorn que us embolcalla… Això sí, tots amb una cosa indispensable, la presència floral: la presència d’una flor, flors, o rams de flors, o plantes florides, amb les quals interactueu mútuament.

Expliquem els detalls del que us convidem a fer:·

  • Graveu un vídeo de vosaltres, sols o acompanyats, ballant la rumba seq mod, amb tota senzillesa i esponteneïtat, o amb més preparació i guarniment, com us agradi i us sigui més còmode. La rumba la podeu trobar:
  • Feu aparèixer una flor, un ram de flors, una planta florida, un dibuix d’una flor, o algun altre element floral, en el vostre ball. Podeu utilitzar una flor per complementar la vostra indumentària, o interactuar amb una flor mentre balleu, o el que us inspiri l’ocasió.
  • Graveu el vostre vídeo amb el mòbil, durant 20 segons o més, en format horitzontal, i envieu-lo al llarg d’aquesta setmana al WP [606346940 perepau]
  • Gaudiu plenament d’aquesta experiència compartida que recordarem amb un vídeo-muntatge. Farem el muntatge amb els vídeos de persones ballant que rebem fins el dia 15 de maig.

Una abraçada rumbejada i florida!

Adrià, Joan, Perepau i Daniel

Brunzit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *